ACTUEEL
Erik Vos middag vol verhalen, persoonlijke ontboezemingen en gelezen fragmenten uit 'Een schip vol meloenen' de nieuw uitgekomen autobiografische roman van zijn vrouw, schrijfster Inez van Dullemen. Een roman over een actrice die terugblikt op haar leven. Bezige Bij : 'In beeldend proza weet ze een opzienbarende versmelting tot stand te brengen tussen haar jeugd en ouderdom tussen toneel en werkelijkheid'. Een unieke reis door haar verleden. Een intieme middag voor liefhebbers met veel ruimte voor vragen vanuit het publiek.
ZEEPAANZEE viert theaterlessen!

 

21 | 05- TheaterHuis
"All the world is a stage" Het TheaterHuis bruist van toneel in 15 jarig jubileum! Een memorabele dag voor en achter de schermen. De bezoekers waren getuige van een 8-tal voorstellingen in verschillende leeftijdsgroepen. Op de avonden gaf Martine een theatercollege waarbij de bezoekers onderdeel van het programma werden. Mooie woorden, cadeaus & bloemen kwamen voorbij. Voor alle helpende handen die dit jubileum mogelijk hebben gemaakt:
toneelspelers, vrijwilligers en ook bestuur van het TheaterHuis ... bedankt! Foto's door Wim Kersbergen & Nicolline van der Spek
13 | 12- Theater De Muze
© 2015 - 2017 | ZEEPAANZEE | Martine Zeeman Theaterprodukties