Voorstellingen in het TheaterHuis

 

 

GERARD ALDERLIEFSTE - 'DUBBEL LEVEN' 'Dubbel leven' 'Jij leidt twee levens...' zei m’n vader ooit. 'Maar het is wel één feest.' Gerard Alderliefste heeft twee levens. In het ene is hij verslavingsarts. In het andere is hij muzikant. Al meer dan twintig jaar leeft hij met twee gezichten. Kan hij dan niet kiezen? Niet zo goed nee. Heeft hij nu een gespleten persoonlijkheid? Nee, dat ook weer niet. En dat laat hij zien in zijn eerste soloprogramma, waarin beide werelden samen komen. Want is de passie van de muzikant niet bijna dezelfde als de zucht van een verslaafde? Vrijdag 20 oktober 2017 | 20.00 uur | TheaterHuis KAARTEN Á €15,- (incl. een consumptie) Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Over partydrugs en verslaving. Wat het met je doet en waarom je het zou moeten laten. Met die energie die we van hem kennen. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie. Gerard Alderliefste trad acht jaar lang in de Nederlandse theaters op met zijn band Alderliefste. Hij is bekend van hits als 'Une belle histoire', samen met Paul de Leeuw, en Laat me/ Vivre met Ramses Shaffy en Liesbeth List. Vanaf voorjaar 2016 toerde hij met buurman en muzikale vriend Cor Bakker met de theatershow 'En route'. Nu staat hij er opnieuw. Alleen. En hij schrijft zijn publiek deze medicijnen voor: een gitaar, een piano en een stem. En met maar één motto: Leven! Dubbel!
 Klik hier om uw tickets te reserveren!
De zomer is weer zo'n beetje voorbij, dus pakken wij de draad weer op waar we gebleven zijn met een interessante najaarsprogrammering in het TheaterHuis.

 

JAAR ROND
Cultuurcafé en TheaterHuis presenteren: "Toneel ontmoet Literatuur" iedere laatste zondagmiddag van de maand Theater Matinee in het TheaterHuis.
Routebeschrijving
Theaterlessen ZEEPaanZEE biedt toneelproductiecursussen aan op basis van improvisatie, tekst & beweging. Toneellessen wekelijks (met uitzondering van schoolvakanties) Dinsdagmiddag Toneelles voor jeugd van 8 t/m 11 jaar van 16.00u tot 17.00u Toneelles voor jongeren van 12 t/m 16 van 17.00u tot 18.15u Woensdagavond Toneelles 25+/volwassenen van 20.15u tot 22.00u
Vrijdagochtend Toneelles voor senioren van 10.30u tot 12.00u
Vrijdagmiddag van 17.00u tot 17.45 of zaterdagochtend 11.00u tot 11.45u 'Laten we spelen' Kindertoneel in projectvorm 5 t/m 7 jaar Weekend (in overleg) Studententoneel in projectvorm Auditietraining voor kunstvakopleidingen en prestatievaardigheden of privéles. Act op maat? Neem contact met ons op en verken de mogelijkheden. De repetitieperiode wordt afgesloten met een presentatie of voorstelling. U kunt ZEEPaanZEE ook benaderen voor schoolprojecten en naschoolse activiteiten.
Ook worden er Toneel en Muziektheaterproducties op locatie gemaakt.
﷯ TheaterHuis Cultuurcafe en TheaterHuis presenteren: "Toneel ontmoet Literatuur"
iedere laatste zondagmiddag van de maand Theater Matinee in het TheaterHuis Sinds zondag 14 september 2014 is Noordwijk een nieuw cultureel fenomeen rijker: het TheaterHuis van Martine Zeeman Theaterprodukties aan de Voorstraat 14. Na een lange zoektocht is ZEEPaanZEE er in geslaagd om een geschikt pand te vinden waar niet alleen theateractiviteiten verder ontplooid kunnen worden, maar waar ook kan worden lesgegeven en decors en rekwisieten kunnen worden opgeslagen. Het was Zeeman's droom om een eigen centrum voor theater in Noordwijk te hebben. In de afgelopen jaren heeft zij op vele plekken in en buiten het dorp haar producties gerealiseerd, dus dat nu gelukt is om haar TheaterHuis op te richten is een logische stap. Desondanks is het een avontuur, maar Goethe citerend zegt Zeeman 'op een rechte weg verdwaal je niet'. En dat is waar theater wat haar betreft voor staat: 'Het schijnbaar onmogelijke in samenwerking met anderen voor elkaar krijgen.' 'Het pand is prachtig verbouwd', aldus een van de bezoeksters. 'Heb je die enorme spiegel in de gang gezien? En die kasten vol kostuums? Alleen daar al om zou ik wel een cursus willen doen. Ik zie mezelf al staan.' Plakboek TheaterHuis

 

© 2015 - 2017 | ZEEPAANZEE | Martine Zeeman Theaterprodukties